Wil jij werken als inpakmedewerker in omgeving Geldermalsen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij zijn namelijk op zoek naar inpakmedewerkers voor ons industriƫle bakkerij. Ben jij die medewerker die wij zoeken? Lees dan verder!

Inpakmedewerker vacature iets voor jou?

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar een fulltime inpakmedewerker uit omgeving Geldermalsen. Je bent flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om langdurig te staan en daarbij tilwerkzaamheden te verrichten. Ook moet je tegen verschillende temperaturen kunnen: van onze hete ovens tot onze koude airco ruimtes.

Jouw taken als inpakmedewerker

In ons industriƫle bakkerij in Geldermalsen ga jij aan het werk om mee te werken aan de lekkerste broden van Nederland! Je verricht lijnmatig staand inpakwerk in teamverband. Dit doen wij machinaal, dus je hoeft dit niet handmatig te doen. Je komt te werken in 3 ploegendiensten (dag, avond en nacht). Je kunt zowel doordeweeks als in het weekend deze ploegendiensten vervullen.

Werken bij bakkerij Bouman

Werken als inpakmedewerker bij bakkerij Bouman, is werken in een schone omgeving met een fijne werksfeer! Bij ons heb je werk voor langere duur met uitzicht op vast. Onze verse broden uit de warme ovens mag je als onze medewerker tegen een leuke prijs ook direct vers kopen!

Ben jij die inpakmedewerker uit omgeving Geldermalsen die wij zoeken? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

> Bekijk hier onze vacatures

inpakmedewerker geldermalsen