Ben jij op zoek naar een vacature productiemedewerker in omgeving Geldermalsen? Dat is mooi! Want wij zijn op zoek naar inpak- en productiemedewerkers die ons team komen versterken!

Vacature productiemedewerker

Voor onze industriële bakkerij in Geldermalsen zijn wij op zoek naar productiemedewerker uit de omgeving. Dus woon jij in Geldermalsen, Tiel, Den Bosch of Gorinchem én ben je op zoek naar een leuke vacature productiemedewerker? Lees dan vooral verder!

Productiemedewerker bakkerij

Als productiemedewerker in onze bakkerij kom je te werken in een traditionele omgeving waar elke dag verschillende soorten broden worden gebakken met veel passie en liefde. Werken bij Bakkerij Bouman betekent werken in een omgeving die ruikt naar versgebakken brood! Gelukkig mag jij als medewerker tegen een gereduceerde prijs onze producten vers inkopen, waardoor je kunt genieten van het versgebakken brood.

Wie wij zoeken?

Iemand die geen bezwaar heeft tegen ploegendienst en geen moeite heeft met lopende bandwerk. Bij voorkeur al enige ervaring in het inpak- en productiewerk. Ook moet je tegen de verschillende temperaturen kunnen: van koude airco ruimtes tot de hete ovens.

Binnen de productie kan je bij ons werken binnen de volgende richtingen:

  • Inpakwerk
  • Productie van brood
  • Productiewerk

Kom jij werken bij onze ploegendienst?

Ben jij flexibel inzetbaar, lijkt het je leuk om in een bakkerij te werken én woon jij in een straal van 30 kilometer va Geldermalsen? Kom dan werken bij Bakkerij Bouman!

> Bekijk onze productie vacatures en solliciteer direct!

Productiemedewerker bakkerij