In 1945 kende het dorpje Deil zeven zogenaamde ‘warme’ bakkers. Adriaan Bouman was één van deze bakkers in de omgeving. In de jaren die volgden sprong Adriaan in voor zieke collega’s in de omgeving om hun brood te bakken. De lokale bewoners pikten dit op en het werd langzaamaan vanzelfsprekend om brood bij Bakkerij Bouman te halen.

De benaming van ‘koude’ bakker was geboren. Bakker Bouman bleef groeien en toen in 1960 ook supermarkten brood gingen verkopen sprong Adriaan daarop in door zijn bakkerij uit te breiden.

Zoon Dirk werd in 1973 directeur van Bakkerij Bouman en liet het familiebedrijf groeien tot een nieuwe, officiële bakkerij werd geopend in 1981. De locatie is daaropvolgend nog twee maal vergroot. De bakkerijfabriek is 6 meter verbreed en ook de bovenverdieping is volledig in gebruik genomen. De bakkerij werd in 2000 overgenomen door Amarant Bakkers B.V.

bakkerij vacature

Waarborgen van kwaliteit

Met veel passie en liefde produceert Bakkerij Bouman dagelijks groot- en kleinbrood voor verschillende supermarktformules. Daarnaast beschikt de Bakkerij over specialiteiten in diverse soorten vruchtenbrood & stollen.

Om de versbeleving van de bakkerij afdeling van een supermarkt of ander verkooppunt te waarborgen zijn kwaliteit en ambachtelijke producten de focus voor onze productie. Altijd vers; altijd lekker.

Vragen of advies nodig?
Wij helpen u graag verder

Relevante vacatures

Chauffeur
Geldermalsen